ervaringen van coachees

"Ik was zeer sceptisch over coaching. En toch , heb ik de stap gezet ... en er zijn deuren voor mij open gegaan die ik niet voor mogelijk heb gehouden en er zijn ook gesloten. Ik werd in die periode keihard geconfronteerd met mijzelf, werd gestimuleerd om alles onder ogen te zien maar ook om eraan te werken. En dankzij de niet aflatende steun van een fantastische coach waar er vertrouwen heerst, heb ik geleerd de opgebouwde muren rondom mij af te breken."

"I worked with Inge when I needed to make important decisions both in my career and personal life.
Inge is a smart and sympathetic coach who can quickly sense the problems. She helped me put things together, get them structured. Her guidance not only helped me to discover the types of jobs that fit me but also to reinstall my confidence. I admire her calmness, positivity and open mind. I greatly appreciate Inge’s guidance to go for my passion. Thanks to the coaching sessions, I have become more resilient against ups and downs in life."

 

 "Inge is een zeer goede loopbaan-coach. Zij bezit het talent om mensen te helpen die met twijfels zitten over verdere carrièrekeuzes. Zij maakte me bewust van mijn persoonlijke voorkeuren en noden, beïnvloedde de beslissingen niet en hielp me om het proces te structureren."

Feedback iets meer dan een jaar na het coachingstraject:

"Nu ga ik een duurzame relatie aan met mijn werkgever en heb ik geen spijt van de beslissing die ik ooit nam waarbij je mij zeer goed begeleid hebt."


"Inge slaagde erin om me op korte termijn mijn loopbaandilemma te laten uitschrijven. Ze hielp me mijn drijfveren en talenten in kaart te brengen, en reikte me de juiste tools aan om de vragen waarmee ik worstelde op die manier aan mij terug te geven dat ik ze zelf kon beantwoorden. Als een ware gids loodste ze me naar en voorbij het kruispunt waarop ik me bevond in mijn carrière en hielp me om een pad te kiezen. In amper een aantal weken de tijd had ik mezelf als professional in kaart gebracht. 

Inge is zonder twijfel een ware, intelligente mentor die me niet alleen waardevol loopbaanadvies heeft gegeven, maar mezelf ook de spiegel heeft voorgehouden die ik nodig had. "

"Na 10 jaar als leidinggevende, kwam er een plots keerpunt met veel onzekerheid en vragen. De coaching mocht voor mij pittig en uitdagend zijn en tegelijk had ik nood aan ondersteuning en begrip.  Het kon er allemaal zijn. De sessies waren kort en kernachtig, vertrekkend vanuit mijn vraag op dat moment. De denkkaders en methodieken hielpen me verbreden en gaven hand-vaten. Een krachtig kantel-moment was de wandelcoaching rond mijn talenten.  Nadien kwam er terug energie, inzicht in wat ik goed kan en graag doe. De beslissing om te veranderen van job was het logische gevolg. Alsof het zo moest zijn, volgde snel een interessante vacature, verfijnden we samen de sollicitatiebrief en...  werk ik nu. "

"Op aanraden van een kennis kwam ik bij Inge terecht. Al snel kwamen we samen tot enkele belangrijke inzichten: wat geeft me energie, wat zijn mijn talenten, wat zijn mijn waarden ... En niet onbelangrijk wist ik eindelijk ook naar wat ik op zoek was in een job. Inge gaf me tools om terug die voldoening en energie. Inge begeleidde me heel snel naar een nieuwe job. Ik werk nu voor een werkgever waar ik mijn 10 jaar ervaring kan inzetten. Op mijn nieuwe werkplek kon ik snel aangeven wat mijn talenten zijn en wat mijn rol in de organisatie kon zijn. Ik sta daarom ook sterker in mijn job. "